Santa Monica Beach

Idag for vi iväg med discobussen och en svart limo som vi hamnade i 🙂 .
Vi blev avsläppta på Santa Monica Beach och gick ut på piren där det ligger en massa affärer, restauranger och ett litet nöjesfält.
På denna brygga så avslutas Route66 med en skylt med texten ”End of the trail” och där var vår resa slut.
Ja inte riktigt än! vi vandrade längs stranden ca 7 kilometer innan dom flesta shopping affärerna tog slut uppe vid venice beach.
Bussen hämtade oss där och vi drog tillbaka till hotellet för att pusta ut lite innan det var tid för samling och gruppens sista måltid tillsammans.
Måltiden blev bara strul och som slutade med att vi alla bara tog gratis vatten till maten.
Janne hade ringt och kollat pris för maten och gjorde då en insamling så att vi skulle slippa lite extra avgifter såsom tips och skatt, vi betalade alla 10 dollar var i bussen dit, så skulle vi beställa egen dricka i baren.
Men väl där så gick inte detta och det gick som det gick, vatten till maten!
När vi gick där ifrån för att ta oss till hotellet och dricka öl där istället så kom servitören springandes efter oss och sa att vi betalt för lite.
Vi berättade hur läget var men han gick och hämtade managern och vi sa som det var till henne också och att det var sista gången route66 kom dit där, då gick dom och vi stack.
Nu förlorade dom ca 800 gäster på ett år då arrangören kommer att välja en annan restuarang nästa år, Dom kunde bara sagt sorry och gjort som vi ville!
Tillbaka till hotellet för en sista samling/ öl drickning/ vitsdragningar/ tal/ Utmärkelser till vissa/ pris utdelning och diplom utlämning.
Nu är det bara att packa ihop inför resan hem imorgon, men först ett stopp  på Manhattan Beach (ett varuhus) för en sista desperat shopping runda innan vi kliver på flyget 🙂
Där var ju lite plats kvar i ena väskan och det får det ju inte vara, eller?

IMG_0304 (Large) IMG_0301 (Large) IMG_0297 (Large) IMG_0307 (Large) IMG_0308 (Large) IMG_0309 (Large)IMG_0294 (Large) IMG_0322 (Large) IMG_0299 (Large)IMG_0343 (Large) IMG_0345 (Large) IMG_0314 (Large)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *