Vegas to LA the last trip!

8.CA
Idag började vår resa klockan 05:15!!! Gäsp! ner med väskorna i bussen och sen upp till sjunde våningen i garaget för att sedan åka ner till macken för lite frukost.
Kvällen innan hade någon vält två hojar på sidan, varför vet vi inte men dom klarade sig rätt hyfsat med lite skrapmärken.
Resan gick vidare i morgonmörkret på strippen genom Vegas med oss filmandes längst bak i ledet.
Nu på morgonen så var det 28 grader varmt vid hotellet men blev betydligt kyligare när vi kom ut i ”öknen”.
Men efter ett tag när solen dök upp kom värmen igen och då var vi inne i Californien som är våran slutdestination, snyft!
Resan idag gick mest på interstate vägar men efter en lång slingrande nerförbacke på 5% lutning så skulle vi svänga av till en bit av gamla route66.
Nu var det så att denna backe var rätt lång och mot slutet så gick det ut en lastbil från en rastplats.
Jag fick den precis innanför mig så jag gick ut i omkörningsfilen och drog på, Då körde dom andra som låg framför lastbilen av till höger så jag och Kenneth fick gasa på rejält och in framför.
Precis när vi gick av vägen så tänkte jag oj! där var kanske fler som hängde på oss? jodå så var fallet.
Tre stycken låg utanför lastbilen och missade avfarten, men dom tog nästa avfart som var en påfart och dom körde mot trafiken ner till oss som stod och väntade, det gick ju bra det med hehe!
När vi närmade oss Los Angeles så kom även trafiken med upp till sju filer som mest när alla avfarterna kom annars så var det fyra-fem filer.
Vi stannade och hämtade oss lite innan sista ettappen och då säger Janne att denna sista bit är den farligaste på hela resan, upps!
Vi började köra igen och hamnade ganska omgående i köer som segade sig fram.
Inte blev det bättre när vi skulle byta filer och då inte bara en fil, helt plötsligt var det motorcyklar överallt och runt alla bilar, men som sagt dom är snälla och släpper fram oss.
Väl framme vid Harley butiken rent genomsvettiga så blev det gratis öl från vår buss och det firades lite.
När detta kalas var färdigt så klev vi på bussen som skulle ta oss till hotellet och där är vi nu och sitter och dricker öl i baren efter kvällsmaten, skål!

IMG_0025 IMG_0054 IMG_0074 IMG_0076 IMG_00782887 miles = 462 mil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *