Arizona

7.AZ
Idag var det nog den kallaste morgonen på denna resa hitills, men det skulle bli bättre ganska snart.
Idag har vi kört rätt mycket interstate pga att den ligger ovanpå route 66 eller så är den gamla legendariska vägen uppgrävd.
Vi åkte in i en nationalpark som heter Painted Dessert och där var det förbud att plocka upp någonting från marken för då fick man åka polisbil därifrån (alla klarade sig).
Där fanns det klippor som skiftar i många färger men tyvärr har det varit torrt länge så där ligger mycket damm på dom så man såg inte färgerna riktigt.
Vidare genom parken så tittade vi på träd som förstenats och så fotades vi ute på klippblock som hängde ut i luften ganska högt upp.
Det blev ett stopp i Winslow där vi tittade på en legendarisk korsning med målning och staty av en sångare som sjöng ”Standing in the corner”.
När vi närmade oss slutdestinationen för dagen och hade typ en timme kvar så mötte vi regnet.
Vi tog på oss regnkläder men det blev inte så mycket av det, för det värsta hann dra över.
väl framme på hotellet där vi ska vara i två dagar så träffade vi det andra gänget som åkte från LA till Chicago och vi ska ha gemensam middag ikväll.
Nu är vi tillbaka efter ”night on the town in Willows” en mycket trevlig lite by med mycket barer/ restauranger och musik.
Vi hamnade på en av dessa barer och fastnade där ända tills vi skulle käka tillsammans allihopa.
Där satt vi utomhus med segelduk ovan för oss och med mycket god mat och liveband som spelade helt gudomlig countrymusik.

IMG_9441 IMG_9482 IMG_9420IMG_9487

1 svar på ”Arizona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *