Fortfarande i New Mexico

Internet kom igång igen så här är storyn för lördagens händelser.

Idag började vi körningen direkt på interstate en bra stund och med en hastighet på ca 70-75 miles ca 110-120 km/h.

Här börjar dom långa och raka vägarna komma, men efter en stund tar vi av på en mindre väg som tog oss rakt norrut och som inte var lika stor och rak.
Nu började dom roliga kurviga vägarna igen, efter en stund gjorde vi ett uppehåll för en liten bensträckning och kissepaus.
Nu skulle det filmas för det skulle komma ännu bättre vågar framöver.
Janne satte en gopro kamera på släpet och Marie fich deras videokamera och då la vi oss sist för att kunna få några filmsnuttar därifrån också.
Det var som Janne sa att vägarna var riktigt fina och naturen var helt fantastisk, det kändes faktiskt som man körde i Mexico med alla dessa människor och hus typer.
Slutstationen på denna film tur var på ett litet fik/ gift shop som hade hundratals kolibri:s flygande utanför huset som vi stod och beundrade en bra stund.
Vi åkte tillbaka en bit ner till en liten by där vi åt Burritos, bruna böner och salsa, jättegott!
Nu fick vi en fråga om vi ville gå utanför schemat och åka upp på en topp som är 3360 meter hög och det ville nästan alla och så blev det.
Härliga serpentinvägar var det hela vägen upp både snäva och utdragna kurvor och härlig asfalt.
Färden gick i samlad trupp uppför i maklig fart, väl uppe så hade vi en helt otrolig utsikt över landskapet och albaqurkey där vi skulle övernatta i natt.
När vi gick ner till hojarna igen så sa Janne att vi ses nere på shellmacken i byn, jojo! det behöver han inte säga fler gånger 😉
Marie hoppade upp och vi drog iväg i full fart ner för backen och förbi alla som rullade ut från parkeringen.
Nu j-vlar ska Harleyn få gå och den skötte sig fint men efter en liten stund hade jag en Norsk knutte och ett annat par som hängde fast på mig som ett plåster.
Jag försökte skaka av mig dom men fast jag låg ner i kurvorna med fotplattorna skrapande i asfalten så hängde dom på mig.
Så var det hela vägen ner för berget och alla bilar slängde sig in till kanten för att släppa förbi oss.
Väl nere på macken så stod vi där och hade ett stort jäkla smile i ansiktet och bara skrek åt varandra att detta var skithäftigt och att man kan köra så med en stor tung Harley med passagerare på är inte klokt.
När vi lugnat oss och alla andra kommit ner så blev det typ en timmes körning till hotellet.
På vägen dit kände man dom varma vindarna slå emot oss, precis som när man öppnar dörren till en bastu för att gå in, otroligt varmt! 🙂
Framme på hotellet fick vi nyckeln till våra rum, slängde in sakerna tog en öl i släpet (som alltid ligger i isbad) och kastade sig i poolen där vi låg och hade det skönt tills vi skulle iväg och käka en bit.
Nu efter maten kl nio stod tempen på 92 grader alltså ca 32-33 grader Celcius, Grymt!
Godnatt! för det är upp 5:30 imorgon igen…..

1 svar på ”Fortfarande i New Mexico

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *