Var är vi?

Knappt man vet var man är men nu har vi kört från Illinois–>Missouri–>Kansas och nu är vi i Oklahoma

2.MO Missouri
3.KS En liten snutt i Kansas.
4.OK Oklahoma Här är vi nu.

Dag tre!

Morgonen var lite varmare än igår när vi lämnade hotellet kl sju.
Resan gick på rätt så varierade vägar med tanke på både bredd och kvalite, från fyra ner till en fil, jämna och fina och till vägar med en hel del hål och gupp på.
Resan gick bra med rätt många stopp på olika ställen såsom häftiga broar och galna entusiaster som har gamla mackar som ser ut precis som förr, häftigt!
Hela gänget är lite shopping galna så det shoppas nästan på varje ställe som vi stannar på (tur vi har en väska till att lasta i).
Vi har inte tappat bort någon idag heller fast vi som är i svansen av dom 18 hojarna (Skånegänget! 8 st) har varit lite lost ibland när vi fastnat i rödljusen och dom kommer tätt ibland vill jag lova!
Vi stannade till på ett ställe där två bärgningsbilar står och dessa två har dom ritat av till bärgaren i filmen Cars.

IMG_8906
När vi kom till Tulsa i eftermiddags så körde vi inom en HD butik/ service och rullade in vår söndriga hoj, dom trodde det skulle ta ca en timme.
Vi gick och tog en shake som skulle vara berömd och den var verkligen god.
Väl tillbaka så syntes det inte till någon hoj, det visade sig att det tog ca två timmar till innan dom hittade felet!! vid detta laget så hade dom slaktat en helt ny hoj för att testa delar! men fy vad dom jobbade på trots allt.
Efter vi fått hojen drog vi vidare i ca en och en halvtimma innan vi nådde hotellet, klockan hann bli lite över åtta så nu blev det dusch och skriva detta och snart sova..ZZzzZZz upp halv sex i morgon också………

IMG_7481IMG_7502IMG_8933IMG_7501IMG_8937IMG_7514

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *