Ödesdagen som blev turdagen

Tisdags morgonen var gråmulen men torr så vi struntade i regnkläderna.
Men efter ca 10 min körning så åkte dom på och då slutade det att regna.
Färden gick på småvägar förbi Hamburg och ner mot floden Elbe och där kom vi in i byn Güster och svängde vänster och motorn bara varvade…..
Väl av hojen så hade den blivit med svans utav en drivrem som hängde efter hojen.
Rejält mörka moln var på G in mot oss och vi började leta hotell eller tak över huvudet i alla fall, för jag tänkte det här kommer att ta tid.
Vi fick tag på en kille som gick förbi oss och då öppnade himlen sig, vi gick mot den lokala affären som också har rum sidan om att hyra ut.
Frun där var på sjukhuset så där blev det nobben, tjejen i butiken ringde till ett gasthaus 100 meter bort som egentligen är stängt men lyckades att fixa två rum åt oss, yippie.
Käkade lite medhavd lunch i gasthausets lokal för att efter en timme få våra rum.
Jag ringde försäkringsbolaget och SOS international så efter en stund så stod det en bärgare utanför och tog med hojen och mig ca 7 km bort där det ligger en Harley butik.
Remmen fanns hemma så två man dök på hojen direkt och ca 2 ½ timme senare satt jag på hojen igen nu med en nyinköpt harley tröja ?
Sjuk dag med otroligt många tillfälligheter som klaffade till 110% och otroliga människor som hjälper och ställer upp för oss som är i nöd.
Efter go mat, öl och ouzo på Grekiska restaurangen i byn så rumlade vi hemåt för att ta en öl till, snacka lite och ha det trevligt innan man stupade i säng helt körd i huvudet efter denna eftermiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *